RN Belastingadviezen is een gerenommeerd belastingadvieskantoor dat al 35 jaar bestaat. De geschiedenis van RN Belastingadviezen gaat terug tot 1970. In dat jaar maakte Cor Naus († 9 juni 2012) senior zijn intrede als assistent-accountant bij een kantoor in Eindhoven. Een periode waarin hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan in administratief en fiscaal opzicht, als ook op organisatorisch en contactueel vlak. Een periode waarin hij zeer vakbekwaam is geworden.

rapportMet een rugzak vol ervaring en een zeer ambitieuze instelling, leidde dit begin 1984 tot de oprichting van een eigen kantoor. Samen met Rob Hamstra, zijn zakenpartner in die tijd, groeide het kantoor binnen een paar jaar tijd uit tot een bloeiende onderneming. In deze jaren is de basis gevormd van het uitgebreide klantenbestand en netwerk wat in al die tijd verder is uitgebreid.

De oorspronkelijke huisvesting werd al snel te klein voor het alsmaar groter wordende team medewerkers en in 1988 werd dan ook een eigen kantoor betrokken. In deze jaren waren er gemiddeld tien medewerkers werkzaam. Dit kantoorpand betreft nog steeds het huidige adres aan de Kersenstraat 2 te Mierlo wat dus inhoudt dat wij hier reeds 30 jaar zijn gevestigd!

Een paar jaar later werd er besloten een tijdelijke samenwerking aan te gaan met een grote accountantsorganisatie dat leidde tot verdere professionalisering van de huidige organisatie. Overtuigd van hun capaciteiten werd uiteindelijk in 2006 besloten de organisatie zelfstandig voort te zetten.

Rob Naus, de zoon van Cor, was op dat moment al jaren werkzaam bij een gerenommeerd accountantskantoor in Eindhoven. Op het moment dat de organisatie zelfstandig werd besloot Rob zijn vast dienstverband te verruilen voor het ondernemersbestaan van de nieuwe organisatie.

In de loop der jaren is het volledige klantenbestand en alle kennis en ervaring overgedragen aan Rob, welke de praktijk nu met succes aanstuurt en voortzet. Hij heeft dezelfde ambitie als zijn vader om een goedlopend kantoor te continueren, waar kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan.