Diensten Particulier

RN Belastingadviezen is er niet alleen voor de ondernemer, maar zeker ook voor de particulier. Lees over de voornaamste zaken waarom u ook als particulier bij ons terecht kunt voor uw belastingaangifte.

Aangiften inkomstenbelasting

Als de “a” in de maand zit is het voor veel particulieren weer tijd voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Wij zorgen ervoor dat deze aangifte op een juiste manier wordt ingediend. Ook geven we advies over de fiscale gevolgen van bijvoorbeeld de aankoop van een woning, wijziging van uw persoonlijke omstandigheden en dergelijke.

U kunt uw stukken bij ons op kantoor komen afgegeven. Mocht u wat verder weg wonen of krap zitten in uw tijd, dan kunt u uw stukken ook indienen aan de hand van de “Inkomstenbelastingwizard + directe link”.

Aanvragen van toeslagen

De hoogte van de toeslagen (bijvoorbeeld kinderopvangtoeslag, zorgtoeslag, huurtoeslag ed.) is afhankelijk van het gezamenlijke inkomen van u als belastingplichtige en indien van toepassing uw partner (toeslagpartner).

Toeslagen kunnen maar in beperkte mate achteraf worden aangevraagd. U moet dus op tijd actie ondernemen om te krijgen waar u recht op heeft. RN Belastingadviezen berekent of u recht heeft op toeslagen voor nu en in de volgende jaren. Wij zijn u hierbij graag van dienst.