Diensten Ondernemer

RN Belastingadviezen is voor het midden- en kleinbedrijf, als ook voor starters en zzp`ers,  dé financieel adviseur voor uw totale onderneming. Ons kantoor is gevestigd in hartje Mierlo van waaruit wij onze clientèle verspreid over heel Nederland bedienen. Wij nemen u werk en zorg uit handen, zodat u zich echt kunt focussen op uw “core business”. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat u zo zorgeloos mogelijk uw bedrijf kunt runnen. Als uw betrouwbare sparringpartner en bondgenoot bezorgen wij u rust, zekerheid, overzicht en het vertrouwen dat uw zaken perfect geregeld zijn.

Met welke ondernemerskwesties u ook in aanraking komt, wij staan altijd voor u klaar op het gebied van

  • Startersbegeleiding.
  • Begeleiding bij elke ondernemersfase.
  • Fiscale dienstverlening (pro-actieve advisering en tevens fiscale aangiften).
  • Administratieve dienstverlening.
  • Opstellen van (tussentijdse) financiële verslagen.
  • Juridische dienstverlening.
  • Financiële planning.
  • Personeel en Organisatie.

Wat is het verschil tussen een belastingadviseur en een accountant?

Belastingadviseur

Een belastingadviseur geeft adviezen over uw fiscale positie en verzorgt de aangiften van alle voorkomende belastingen. Hij zorgt ervoor dat u zo min mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Het belangrijkste voor u is dat het signaleringsvermogen vele male beter is van een belastingadviseur ten opzichte van een boekhouder, administrateur of (register)accountant.  Indien uw financiële administratie onder de verantwoordelijkheid van een belastingadviseur wordt gecontroleerd bent u er dus van verzekerd dat u het “maximale” eruit haalt.

Accountant

Een accountant is een wettelijk beschermende titel. Hierdoor hangt aan het uurtarief van een accountant een extra prijskaartje. Wettelijk heeft u een accountant pas nodig op het moment dat u gezien uw omvang van uw onderneming verplicht aan een accountantscontrole bent onderworpen.

De belangrijkste werkzaamheden van een accountant zijn dus het samenstellen van jaarrekening die zijn onderworpen aan een verplichte accountantscontrole. Aan zijn werkzaamheden zitten ook fiscale kanten. De meeste accountants geven over simpele belastingaangelegenheden ook wel eens fiscaal advies. Wordt het ingewikkelder, dan komt een belastingadviseur in het spel.

RN Belastingadviezen

RN Belastingadviezen is een belastingadvieskantoor, waardoor er gegarandeerd fiscaal alles voor u wordt uitgehaald. Er kan aanzienlijk op accountantskosten bespaard worden door ons de financiële rapportage te laten verzorgen. U ontvangt van ons altijd eerst een conceptvoorstel alvorens de definitieve handtekening wordt gezet. Ook het afgeven van een accountantsverklaring is iets dat door ons kan worden verzorgd. Wij werken hiervoor intensief samen met  gelijkstemmende accountantskantoren.